De pluspunten van Pepper op een rijtje

Pepper-nominatie-beste-datingsiteWij van Wc-eend adviseren Wc-eend: dit zijn de redenen waarom Pepper tot de favoriete, beste datingsite gekroond is. Singles van Nederland hebben dit jaar op Pepper als hun favoriete datingsite gestemd. We hebben de Thuiswinkel Award in ontvangst mogen nemen omdat we hoog scoren op o.a. persoonlijke klantenservice en prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast zijn er nog een paar andere voorbeelden die ons onderscheidend maken. We hebben ze voor je op een rij gezet:

Voor en door singles
Pepper is de eerste eerste datingsite die gebouwd is met de hulp van singles. Op basis van hun klachten, wensen en behoeften is Pepper.nl ontstaan.

Uniek en speciaal
Pepper biedt jou de mogelijkheid om een mooi en uniek profiel te maken. Door middel van een persoonlijke collage kan je afbeeldingen en bijschriften plaatsen die jou presenteren zoals jij dat wilt. Tip: houd het origineel, zodat jij sneller opvalt voor je matches.

Match = catch
Uit talloze onderzoeken is gebleken dat tegenpolen op de lange termijn niet tot het ultieme succes in de liefde leidt. Deze datingsite profileert zich als de beste, omdat jij ook op basis van jouw persoonlijkheid en interesses kunt worden gematcht aan andere leuke singles.

Overzichtelijk
Iedereen heeft het druk. Daarom maakt Pepper een overzicht van jouw matches die jou recentelijk hebben geliked en/of hebben bekeken. Daarnaast wordt een overzicht getoond van alle updates van je matches. Zo hoef je niet zelf op te zoeken of die leuke dame al nieuwe afbeeldingen heeft geplaatst. En tot slot krijg je iedere dag een mail met drie nieuwe matches!

Safety first
Bij Pepper komen alleen oprechte en serieuze singles door de keuring. Alle profielen worden zowel systematisch als handmatig gecontroleerd. Ook alle profielwijzigingen worden zorgvuldig nagekeken. Pepper heeft niet voor niets het keurmerk ‘Veilig Daten’ gekregen. Dit betekent ook dat jouw privacy gewaarborgd blijft.

Laagdrempelig
Pepper is toegankelijk en laagdrempelig. Je kan singles laten weten dat zij een leuk profiel hebben middels de ‘Leuk profiel’ button. Daarnaast kan je gemakkelijk met een match chatten. Dit kan zonder dat jullie elkaars profiel leuk moeten vinden, zoals dit bij Tinder vereist is.

Geen vleeskeuring
Wat maakt Pepper nog meer de beste datingsite? Er zijn uitgebreide zoekfuncties. Er kan worden gefilterd op leeftijd, woonplaats, maximale afstand in kilometers, opleidingsniveau, alfabetische volgorde en online status. Oftewel, je kan nog net niet filteren op lievelingskleur, tatoeages en flaporen. Jammer misschien, maar je moet nog wel gespreksstof hebben, nietwaar?!
Soms krijgen wij de vraag waarom je niet kan schiften op interesses en uiterlijk. Twee logische verklaringen daarvoor.

a. Pepper matcht jou met andere singles, onder andere op basis van de
persoonlijkheidstest, waardoor je al raakvlakken hebt met al je matches.

b. Pepper wil er voor waken dat het geen vleeskeuring wordt. Onze singles zijn op zoek naar liefde, waardoor de nadruk niet op het uiterlijk ligt.

Enthousiast geworden? Ervaar zelf waarom Pepper de beste datingsite is.

Artikelen die je misschien ook leuk vindt

Op de Pepper Magazine kun je no nonsense artikelen lezen.
Over wetenschappelijk onderzoek en ervaringen met Pepper
bijvoorbeeld. Ook geven praktische datingtips over je dating
profiel, eerste contact en de daadwerkelijke date.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+