De single heeft gesproken

We zijn bere trots want de Nederlandse single heeft Pepper met de publieksprijs bekroond! Vorige week zijn in The Harbour Club (Amsterdam) de winnaars van de Nationale Thuiswinkel Awards xs bekend gemaakt. En wij hebben de publieksprijs in de categorie dating gewonnen!

Beste-datingsite-Pepper-Thuiswinkel

Prijs, kwaliteit en klantenservice
Afgelopen maanden hebben de Nederlandse singles hun favoriete datingsite beoordeeld op onder andere de prijs/kwaliteitsverhouding en persoonlijke klantenservice. Het onafhankelijk online consumentenonderzoek werd in opdracht van Stichting Nationale Thuiswinkel Awards uitgevoerd door KiyOh. De Stichting beoogt met de uitreiking van de Nationale Thuiswinkel Awards een positieve bijdrage te leveren aan e-commerce.

Aangezien we deze maand ook onze vierjarige bestaan vieren, zijn we meer dan trots op deze bekroning. Bedankt!

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+