Datingsite Pepper – overal mobiel bereikbaar

Pepper-mobiel-bereikbaarJij moet altijd en overal je matches kunnen bekijken. Daarom is onze datingsite mobiel bereikbaar, zodat je ons ook via je mobiel kan bekijken en volgen. Dit betekent dat je niet meer alleen achter de computer je matches en berichten kunt lezen. Maar ook wanneer je met je vrienden op het terras zit, tijdens een sanitaire stop op het toilet, op de fiets (maar safety first!) of stiekem tussendoor op je werk.

Mobiel daten? Hoe?!
Je gaat net als in een gewone browser naar Pepper.nl. Je wordt automatisch doorgeleid naar onze mobiele datingsite. Net als achter een computer kan je gemakkelijk kijken naar updates van je matches, chats openen, notificaties wijzigen en de blog lezen. Ook kan je via je telefoon direct je interesses of andere foto’s uploaden vanaf je album/filmrol.

App
Werk je liever met apps? Niet alleen zijn we op de mobiel bereikbaar via de site, datingsite Pepper heeft ook een app. Op deze app zijn dezelfde functies als op de mobiele website beschikbaar. Er wordt hard gewerkt aan verbeteringen en optimalisaties van de app!

Live notificaties
In het dagelijkse leven ben je gewend om met je vrienden/familie te sms’en, whatsappen of te facebook-messagen. Daarom is het handig om ook met je matches op soortgelijke manier te communiceren via je telefoon. Door je mobiele website en app hoef je niet meteen je nummer te geven. Hierdoor kun je op een veilige manier communiceren. Nummers uitwisselen kan later ook, wanneer je zeker weet dat het goed zit.

Voordelen mobiele datingsite
Kortom, hartstikke handig dat datingsite Pepper ook mobiel goed bereikbaar is. We zetten de voordelen nog even op een rijtje voor je.

  • Je bent sneller op de hoogte van je berichten
  • Alle functies overzichtelijk bij elkaar
  • Door de mobiliteit kan je je matches aan je vrienden laten zien
  • Een gemaakte foto met je mobiel kan je direct op je profiel uploaden
  • Alle communicatie – van vrienden tot Pepper singles – verloopt via één device, namelijk je mobiele telefoon

Gerelateerde artikelen

Zorg ervoor dat je extra goed voorbereid bent voor je date
en bekijk nog meer datingtips! Ga je binnenkort op date of
wil je gewoon meer weten over het onderwerp dating? Lees dan
verder.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+