Leuke online dating feiten

Vind de liefde anno nu. Singles zijn tegenwoordig zo druk bezig met hun werk en andere activiteiten, dat het vinden van een partner erbij in schiet. Dit is helemaal niet nodig! Een datingsite is steeds vaker de oplossing, blijkt ook uit cijfers van Pepper. Online dating is Anno 2015 populairder dan ooit. We zetten de feiten voor je op een rijtje.

Datingsite Pepper daten is simpel

Online dating feiten
Het plezier van online daten wordt door steeds meer mensen ontdekt. Verschillende enquêtes laten verrassende cijfers zien: ongeveer 18% van alle nieuwe relaties ontstaat momenteel via datingsites. Op dit moment loggen maandelijks ongeveer 2,1 miljoen Nederlanders in op datingsites. Het aanbod van online datingsites breidt zich net zo snel uit. Daters die een minnaar zoeken, online daten voor hoogopgeleiden, alleenstaande ouders, online daten voor gelovigen, dikke mensen, homo‘s of simpelweg voor de fun. Alles is mogelijk anno nu. Kortom: je vindt de liefde online.

1100 singles, 1100 meningen
Wij zijn de eerste Nederlandse datingsite die is gebouwd met de hulp van singles zelf. We begonnen twee jaar geleden met het idee een datingsite te maken die beter, leuker en anders is. Startpunt was een dating marktonderzoek onder 1100 representatieve Nederlandse daters. Van al deze singles verzamelden we nuttige reviews. Op basis van deze inzichten is Pepper geworden zoals het nu is, ook dat is een online dating feit!

Uniek en interactief
Op Pepper zijn profielen niet alleen leuk om te bekijken, maar ook om te maken. Jouw persoonlijke moodboard geeft een goed beeld van wie jij bent. Vergeet clichés. We willen dat je zo snel mogelijk achter die computer vandaan komt.

Gerelateerde artikelen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+