Hip happening dating in Rotterdam

Dating Rotterdam is het synoniem voor flirtparadijs voor singles. Naast de dominante skyline, verzameling aan wolkenkrabbers en moderne uitstraling, is de sportstad ook het kloppende hart voor datend Nederland. Rotterdam is namelijk een ware dating hotspot. Er zijn talloze uitjes om jouw date mee te verrassen en plezieren. Date in Rotterdam en beat the love.

Datingsite Pepper rotterdam dating

Verklein je wereld
Rotterdam is groots en imposant. Stel je voor dat je deze wereldse stad voor even kon verkleinen tot miniatuur grootte.. Want wie denkt dat Madurodam het enige attractiepark is waar een klein land groot in lijkt, die heeft het mis. Beleef de hele stad op 500m² in Miniworld Rotterdam en voel je samen met je date weer even helemaal kinds.

Liefde gaat door de maag
Het is hip, hot en happening, de eerst overdekte foodmarket in Nederland.
Het barst van de gezonde vis, warm ambachtelijk brood, mals vlees en vers geoogste groente. We hebben het natuurlijk over de Markthal in Rotterdam. Dating bij het foodwalhalla van de Lage Landen brengt je tot een culinair orgasme.

Snertzooi
In de winter is het negen van de tien keer snertweer. Dit betekent dat de erwtensoep weer op tafel komt. Combineer dit met een rondleiding door Rotterdam. Ga met de enige echte ‘Snerttram’ en laat je door de stad chauffeuren. Scheurend langs het Schielandshuis, de kop van Zuid, de oude Delfshaven en de Kuip kan jij genieten van een heerlijk kop hete snert. Vergezelt door een leuke date, een gids én een Rotterdamse accordeonist maakt dit de dating experience helemaal compleet.

Beat the fear, beat the love
Ben je een echte waaghals en houd je van een uitdaging? Ga naar de Euromast en tokkel van het hoogste rijksmonument van Nederland. Je bent een halve meier verder, maar dan heb je wel wat. Heb je hoogtevrees? Samen met je date jouw angst trotseren zal jullie dichter tot elkaar brengen. Doen!

Samen zweven
Ben jij een echte zweefkees? Tarotkaarten leggen en praten over de kosmische en spirituele verbindingen in het leven? Spiritueel dating, gewoon in Rotterdam. Minder bezig met de bovennatuurlijke krachten, maar wil je toch zweven? Ga dan naar het Floatcenter. Hier kan je drijven in een bad dat gevuld is met een sterke concentratie van zout water. Laat de zwaartekracht even varen en ontspan samen met je date tot maximale hoogte.

Bewegend Rotjeknar
Naast de dominante skyline, verzameling aan wolkenkrabbers en moderne uitstraling, is Rotterdam het kloppende hart voor sportend Nederland. In geen enkele andere gemeente zijn zoveel mogelijkheden om te bewegen. Altijd al eens willen hoogspringen? Kogelslingeren, cricketen, curlen, dammen, aikido of basketbal? Kan allemaal in het mooie Rotterdam. Datingsite Pepper maakt een selectie.

Samen sporten
Datingsite Pepper is een voorstander van een actieve date. Rotterdam biedt hier dus de perfecte gelegenheid voor.
Klimmen: Zoek samen met je date de hoogte op bij De Klimmuur in Rotterdam. Vangt hij je op?
Dansen: Neem je date mee naar een salsa workshop of duik oldskool de disco in. Bewegen met die heupen!
Fietsen: Rotterdam staat bekend om zijn dominerende hoogbouw. Datingsite Pepper raadt aan om samen de spectaculaire architectuur op de fiets te verkennen.
Golfen: Apporteren op volwassen niveau doe je bij de ‘Hooge Rotterdamsche’ golfclub. Houd je niet van de lange afstanden? Ga naar GlowGolf om te minigolfen in een fluorescerend decor.
Vissen: Niet zoveel zin in beweging? Vissen is ook een erkende sport. Verover een mooi plekje langs de oever. Wachtend op de catch van de dag kan jij je date beter leren kennen.

Vier de liefde
Op de liefde moet geproost worden. Waar kan dit nu beter dan bij de ‘Prosecco-slijterij’ van Rotterdam. Proef, snuif en keur maar liefst zeven exclusieve mousserende wijnen van topkwaliteit. Afwisselend met Italiaanse hapjes kan jullie date niet anders dan slagen. Dit durven wij je te garanderen.

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+