Daten in Amersfoort: romantiek

Daten in Amersfoort: romantiek

Historisch, centraal & compact!

Amersfoort is met haar centrale ligging een ideale plek voor een eerste date. Zeker als jij en je date uit twee uithoeken van het land komen. In de historische binnenstad is genoeg te zien en te doen. En het is lekker compact, dus je kunt zo van het ene naar het andere terras hoppen. Daten in Amersfoort: Pepper heeft de leukste hotspots voor je op een rijtje gezet.

Koffie
De beste koffie drink je bij Coffee Corazon, een relaxte koffielounge in hartje binnenstad. Het leukste zit je op de eerste, huiselijk ingerichte verdieping. Hang samen met je date op een van de grote kussens voor het raam en pak een spelletje uit de boekenkast. Geen opdringerige bediening dus je kunt gerust blijven zitten. Jullie bestelling schrijf je op een briefje en takel je via een touw naar de bar beneden. Hoe leuk is dat!?

Zit je liever buiten, dan kun je voor een koffie terecht bij Hemels. Dit moderne grandcafé vind je midden op de Langestraat, de winkelstraat van Amersfoort. Hier kun je genieten van een groot stuk appeltaart en ondertussen lekker mensen kijken.

Lekker lunchen
Op loopafstand van de binnenstad, aan rivier de Eem, vind je Wereldrestaurant Dara. Dit terras staat tot laat in de middag vol in de zon en in de loungebankjes is het heerlijk vertoeven. In de zomer kan het hier dus ook erg druk zijn! Heb je een mooi plekje bemachtigd, blijf dan lekker lang hangen en geniet van een Mezzes-lunch. Een tafel vol Oosterse tapas, super lekker met een Libanees of Marokkaans wijntje erbij.

Iets centraler vind je op het Lievevrouwenplein genoeg lekkere lunchrooms. Dit sfeervolle plein, met de Lange Jan (de tweede grootste toren van Nederland), staat in de zomer vol met terrasjes.

Daten tijdens Borrel-tijd
Er zijn genoeg plekken in Amersfoort waar je met je date een borrel kunt drinken. Op het grootste plein van Amersfoort, de Hof, is het in de zomer vechten om een plekje op het terras. Zin om met je date verschillende speciale biertjes te drinken, zoek dan een plekje bij café Lobbes.

Er is ook een strand in Amersfoort! Bij Zandfoort aan de Eem, iets buiten het centrum, bestaat het terras uit zand. Je kunt hier de hele middag vertoeven in een relaxte stoel met een parasol erbij. ’s Avonds wordt vaak de barbecue aangestoken, dus kun je ook nog zien of jouw date de juiste camping skills in huis heeft.

Ontmoet de leukste singles
Veilig daten doe je zo

Veilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Volg ons op social media

De niet zomaar datingsite.

Volg ons op onze socials:

2022 Powered and designed by Buzzel ©

Contact

Pepper is onderdeel van Connection Media BV
www.connection-media.nl