Supermarkt romantiek

Datingsite-Pepper-ervaringen-Eline-GuusSinds ze elkaar via Pepper hebben gevonden, zijn Eline en Guus onafscheidelijk. Het verhaal over hun ervaringen op Pepper, eerste ontmoeting en hoe snel het goede leven soms kan gaan.

Vooroordeel datingsites
Eline: Hoewel ik eerder een beetje een vooroordeel had over datingsites, heb ik 1,5 jaar geleden toch een Pepper profiel aangemaakt. Na een tijdje vrijgezel te zijn geweest, was ik alle mannen die ik tegen kwam zo zat! Die willen maar 1 ding, was mijn ervaring. Pepper sprak me het meeste aan van alle datingsites die er zijn, creatief, niet standaard en je kan zo’n leuk profiel samenstellen. Ik dacht ineens ja, dit moet ik doen!

 

Het was gelijk raak
Zonder verwachtingen begon mijn Pepper avontuur. Gelijk had ik een match met Guus. Zijn profiel sprak me aan en na over en weer elkaars profiel en foto’s te liken spraken we elkaar elke dag. Eerst via Pepper, later Whatsapp en Facebook. Ik merkte dat ik Guus al leuk begon te vinden zonder dat ik hem in het echt had gezien! Heel gek maar ik had echt al kriebels.

Help!
Na 1,5 week intensief contact online vond onze eerste date plaats. Vreselijk zenuwachtig zat ik in de bus. Het zweet brak me uit, waarom had ik dit ook alweer gedaan?? Maar er was geen moment dat ik dacht, ik ga weer naar huis. Ik voelde dat ik dit moest doen. Guus wachtte me op bij de bushalte. Ik zag hem meteen en dacht eigenlijk alleen maar: ‘Oh help ik durf niet, zie ik er wel leuk genoeg uit? Wat moet ik zeggen? HELPPPP!!’ Vol enthousiasme riep ik vrolijk: ‘Hoi Hooooi, daar ben ik dan!’ Hier moeten we nog steeds om lachen. We liepen samen naar de supermarkt om boodschappen te doen, we gingen namelijk samen koken, en vanaf het moment dat we de Appie in liepen was het eigenlijk al goed. Natuurlijk nog steeds zenuwachtig maar niet meer gespannen. Vanaf dat moment zijn we eigenlijk onafscheidelijk.

Pepper ervaringen Eline guus

Een baby op komst
Alles ging in een sneltreinvaart, na 3 maanden woonden we samen, na 8 maanden kochten we samen een huis en na een jaar werden we verrast door mijn zwangerschap. Nu 1,5 jaar later zijn we getrouwd en ik voel me echt de gelukkigste vrouw van de wereld. Ik voel me ook bevoorrecht dat ik dit mag ervaren, de liefde zoals ik het me altijd al had voorgesteld. Pepper is de beste investering die ik ooit heb gedaan!

We zeggen ook regelmatig tegen elkaar dat het zo had moeten zijn. Wij zijn echt voor elkaar bestemd!

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+