Zo word jij een dating pro

Datingsite-Pepper-tips-pro-datingOf je nu een ervaren dater bent of net begint met daten, iedereen kan datingtips gebruiken. Van eten tussen je tanden en gênante tafelgewoontes tot de eerste kus. Het zijn de details die een date wel of niet tot een succes maken.

Complimentje
De beste datingtip om direct een goede vibe te creëren is simpel: begin je date met een (gemeend!) complimentje. Dit hoeft niet perse over uiterlijk te gaan. Complimentjes als “ik word meteen al vrolijk van je!” werken vaak het best.

Focus
Probeer niet constant de ruimte te scannen. Door zenuwen weten mensen soms niet waar ze moeten kijken tijdens een date. Steeds om je heen kijken, wekt echter de indruk dat je verveeld bent of op zoek bent naar ander mannelijk of vrouwelijk schoon.

Open houding
Let op je lichaamstaal. Een gesloten houding is een enorme afknapper voor je date. Hij of zij zal denken dat je afstandelijk bent. Een open houding aan tafel betekent: schouders naar achteren en handen ineen.

Eerlijk is eerlijk
Kies altijd een date-locatie die je je kunt veroorloven. En als je elkaar nog een keer gaat zien, dan zou ik me zeker niet druk maken over wie de eerste date betaalt. Niets is ongemakkelijker dan hakkelen wanneer de rekening wordt gebracht.

Veilig daten
Vertel iemand uit je omgeving dat je op date gaat. Wil je liever anoniem daten? Gebruik een handige app: Safecall. Deze app zet je aan als je op date gaat en zet je weer uit als je thuis bent. Wanneer je niet thuis komt en de app dus niet uitzet, wordt een dierbare van jouw keuze op de hoogte gebracht. Houd hier rekening mee als de avond onverwachts een wel héle happy ending heeft…

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+