Zoenen gezond voor je relatie

Wist je dat tanden poetsen een cru-ci-aal onderdeel is van een succesvolle en gezonde relatie? Nee hoor, dat is een grapje. Maar lekker uit je mond ruiken helpt wel bij het zoenen. En laat het kussen nou net het meest onderschatte onderdeel van een relatie.

Dating-tips-zoenen

Zo belangrijk is de zoen
Volgens Time heeft namelijk twee derde (!!) van de vrouwen wel eens een relatie verbroken omdat de man een slechte zoener was. Het is zelfs zo dat men zich de eerste zoen veel beter herinnert dan de eerste keer seks.

Wees open, geef genegenheid
Overigens is een kus natuurlijk niet alleen van doorslaggevend belang in het maken of kraken van een succesvolle relatie. Time meldt dat daar nog wel wat meer dingen meespelen. Ten eerste zijn in een relatie genegenheid en bewondering belangrijk: zo vertellen gelukkige stelletjes hun verhalen met meer warmte en respect voor elkaar dan koppels die op het punt staan om uit elkaar te gaan. Daarnaast praten de topstellen veelal over ‘wij’ als ze een verhaal vertellen, terwijl de ‘prutsers’ het vooral over zichzelf en ‘ik’ hebben. Tot slot bleek uit het onderzoek dat wanneer koppeltjes openlijk kunnen vertellen over hoe hun relatieproblemen hen sterker hebben gemaakt, de relatie veel meer kans van slagen heeft dan wanneer de twee tortelduifjes niet kunnen praten over hun struggles.

Zoenen maakt gelukkiger
Goed zoenen, je partner liefhebben en het ‘wij’ voor ‘mij’ plaatsen en je hebt een geweldige relatie! Maar, inderdaad: dat is makkelijk gezegd dan gedaan.

Gerelateerde artikelen

Of je nu indruk wilt maken op die speciale man, of dat je
gewoon op zoek bent naar andere leuke datingtips; Lees
onderstaande artikelen voor meer tips over dit onderwerp of
bekijk de andere blogs voor leuke en unieke datingadviezen!

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+