Dating tips: selfies en sexy pics

Dating-tips-selfiesBeyonce, Obama, Doutzen: iedereen doet het, iedereen maakt ze: selfies. Onze mobieltjes kunnen steeds meer. Altijd online, altijd bereikbaar. De dag wordt steeds meer gedomineerd door het sturen van berichtjes. Het gemak om tegenwoordig alles op elk moment te kunnen sturen en delen: is het een vloek of een zegen?

Op datingpad?
Mobieltjes zijn een eerste levensbehoefte geworden. Overal internet, overal bereikbaar, overal berichtjes sturen. Het maakt een heleboel dingen veel makkelijker, ook het daten. Maar het is zeker niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Ga je op datingpad? Gebruik je mobieltje op de juiste manier. Een Amerikaanse universiteit deed onderzoek en wij hebben de belangrijkste tips voor je op een rij gezet.

Wees geduldig
Wat zal ik precies sturen? Je hebt uren zitten broeden en eindelijk heb je iets gestuurd. Wat nu? Ongeduld wordt niet beloond. Wees geduldig! Meer dan de helft van alle ondervraagden knapt af op iemand die meer dan één berichtje stuurt voordat er gereageerd is. Maak het jezelf niet te moeilijk. Ga dus niet op gloeiende kolen zitten, maar wacht rustig af.

Timing
Ook in het sturen van berichtjes zijn mannen en vrouwen anders. Vrouwen vinden het vaak fijn om berichten te sturen tijdens werk. Mannen knappen hier juist op af. En hoe zit het met het sturen van foto’s? Natuurlijk doen sexy foto’s het goed bij mannen. Foto’s sturen doet het in het in de meeste gevallen goed. Vrouwen ontvangen ook graag foto’s, maar zitten dan weer niet te wachten op zwoele blikken, te veel naakt of selfies. Als je dan toch een sexy foto stuurt, houd er dan rekening mee dat het niet bij één bewonderaar blijft. Ongeveer een kwart van de ondervraagden deelde namelijk wel eens een ontvangen sexy foto met een ander. Wees dus op je hoede!

Overige dating tips mannen:
– Hou je mobieltje in je zak tijdens de eerste date
– Stuur niet meer dan één berichtje voordat je antwoord hebt
– Stuur geen selfies
– Gebruik (niet te veel) emoticons in je berichten

Overige dating tips vrouwen:
– Hou je mobieltje in je tas tijdens de eerste date
– Stuur niet meer dan één berichtje voordat je antwoord hebt
– Maak het niet te sexy en goedkoop
– Gebruik (niet te veel) emoticons in je berichten, te hysterisch

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+