Voordelen van single zijn

Mis jij soms die warme arm om je heen? Baal jij af en toe stiekem dat de held uit de film aan het einde wél zijn grote liefde in z’n armen sluit? Veel mensen met jou. En het gaat ook lukken. Tot die tijd enkele tips om ook de voordelen van single zijn in te zien. Het biedt je namelijk kansen die je anders niet krijgt.

datingsite-pepper-voordelen-single-zijn
Wereld
Wil jij de wereld zien? Maak in je uppie een wereldreis. Geloof ons, wanneer je eenmaal gesetteld bent met een vaste lover is het een stuk lastiger om alles achter te laten. Maak gebruik van deze vrijheid en pak je koffer, zonder dat je iemand hoeft te missen thuis (naast vrienden en familie natuurlijk).

Zelfstandig
Alleen wonen en ervaren hoe het is om je eigen boontjes te doppen. Wanneer je gaat samenwonen, zal dit een stuk beter gaan wanneer jij al voor jezelf hebt gezorgd. Ben jij daarentegen nog gewend dat mama iedere avond een warme maaltijd voor je klaarmaakt, je kleren wast en je spullen opruimt? Reken maar dat de stap naar samenwonen met je lief dan een stuk minder soepel verloopt.

Tijd voor jezelf
Een periode vrijgezel zijn, leert je om jezelf te vermaken. Met jezelf een wijntje drinken op de bank en het nog naar je zin hebben ook. Een relatie kost zeeën van tijd, reken eens uit wat een hoop tijd je bespaart wanneer je vrijgezel bent. Tijd om leuke en nuttige dingen te doen!

Alleen rekening houden met jezelf
Een van de voordelen van single zijn is dat je zo laat thuiskomen als je zelf wilt, zonder dat iemand je er scheef op aankijkt. Het is typisch een opmerking op een ouderwetse familieverjaardag van oom tot neef (of nicht): ‘Jongen, je zit in de mooiste tijd van je leven! Stappen, uitslapen, doen wat je wilt, met vrienden lol maken…’ Geniet dus van deze tijd, want wellicht zal je jouw neefje later ook zo toespreken.

Meet & greet
Ontmoet interessante, nieuwe mensen en onderneem leuke activiteiten. Tijdens het uitgaan kun je er rustig op los flirten met de barman of barvrouw. Niemand die je tegenhoudt. En.. het allerleukste van je singleleven: daten. Ga koffie drinken met een leuke man of bezoek een van de ludieke Pepper events met een leuke vrouw. Geniet van nieuwe mensen en nieuwe ervaringen. Geniet van de voordelen van single zijn!

Gerelateerde artikelen

Geniet jij van de voordelen van het single leven? Of is het
inmiddels wel weer tijd voor een serieuze relatie? Schrijf
je in op Pepper.nl en begin met daten!

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+