Welke datingsite past bij mij?

Je bent single en hebt interesse in online daten. Maar welke datingsite past nou het beste bij jou? Er zijn er zo veel in Nederland dat het lastig is de perfecte website te vinden. Begin je dating avontuur door je te oriënteren en vind dé datingsite voor jou! 

1100 singles, 1100 meningen
Pepper hecht veel waarde aan de reviews van gebruikers. Dit blijkt ook uit de oorsprong van Pepper. We begonnen twee jaar geleden met het idee een datingsite te maken die beter, leuker en anders is. Hierbij namen we vijf daters in de hand. Vijf daters die echt in online daten geloofden maar ook zagen dat het beter kan.

Startpunt was het aangaan van de dialoog met 1100 representatieve Nederlandse daters. Wat een nuttige info kwam hieruit! Onze vijf daters kwamen erachter wat singles nog misten in online daten en wat zij juist wel waardeerden van bestaande datingsites. Optimaal geïnspireerd gingen we samen met onze 5 daters aan de slag. Beeld bleek heel belangrijk bij online daten. Zo is Pepper geworden zoals het nu is.

Dating reviews
Hoewel Pepper zich inmiddels heeft ontwikkeld tot een sterk merk met trouwe leden is er altijd iets te verbeteren. Daarom vinden wij reviews van gebruikers nog steeds heel belangrijk. Momenteel zijn we druk bezig met polls op de website. Heb jij ons al een handje geholpen door mee te doen? Op deze manier blijven we op de hoogte van alles dat onze leden bezighoudt. Welke zaken kunnen we nog verbeteren volgens jou? We staan altijd open voor suggesties van onze leden!

Is Pepper jouw match?
Een datingsite moet passen bij jouw specifieke wensen. Kom erachter of Pepper voor jou deze match biedt. Een leuke review over Pepper van Piet (26): “De profielen zijn een stuk duidelijker dan bijvoorbeeld Lexa of Relatieplanet, de vragen zorgen er echt voor dat je een beter beeld krijgt. Ik heb hier een aantal leuke contacten aan overgehouden, dit in tegenstelling tot andere sites.”

Goed te horen, Piet! Onze uitgangspunten worden duidelijk gewaardeerd door onze leden: visueel, origineel, overzichtelijk en positief. Het Pepper team wenst jullie veel succes met het vinden van jouw perfecte (datingsite) match! Welke datingsite pas bij jou? We hopen natuurlijk stiekem dat Pepper bovenaan jouw datingsites lijstje staat…

Artikelen die je misschien ook leuk vindt

Pepper Magazine is no nonsense. We schrijven over
wetenschappelijk onderzoek, ervaringen met Pepper en geven
praktische
datingtips over je dating profiel, eerste contact en de
daadwerkelijke date.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+