Wat te doen met je date tijdens Pasen?

Dating-tips-Pasen-by-S.-HedkePasen staat weer voor de deur! Met je date paaseieren zoeken of paashaasje spelen, daar zijn we misschien wat te oud voor. Maar niks is leuker dan je af en toe als kind te gedragen. In ieder geval betekent Pasen een lang weekend vrij en dus veel tijd om te daten. Hopelijk met een mooi lentezonnetje, want eerste paasdag gaat officieel de zomertijd in. Wat te doen met je date? We hebben een paar pareltjes voor je op een rij gezet.

Romantisch Pasen thuis:
Verras je date met een paasbrunch. Verse jus, matzes, een krentenbol in de vorm van een paashaas, paasstol en natuurlijk eieren. Véél eieren. Dan kun je er een paar opeten, een paar verstoppen, een paar beschilderen en de mislukte weggooien.

Festival
Van welke muziek je ook houdt, met Pasen zijn er genoeg festivals waar je samen met je date heen kan. Houd je van dance, dan kun je je (paas)ei kwijt bij Groen als Gras. In de Zuiveringshal te Amsterdam is een tapijt gras uitgerold en kun je eerst genieten van een paasontbijt voordat de voetjes van het gras gaan. Het meest diverse en bekende weekendfestival blijft Paaspop Festival in Schijndel. Meer dan 175 acts uit binnen- en buitenland brengen je in de paasvibe. Geen zin om geld uit te geven aan een ticket? In Breda wordt de jaarlijkse POBparade georganiseerd: de grootste gratis kroegentocht van ons land.

Paasdagje weg
De paashaas zal je dit weekend zeker in Artis spotten. In de dierentuin wordt de jaarlijkse Paasbrunch georganiseerd en daarnaast zijn er activiteiten in het park zelf (denk aan knuffelen met kuikens).  Wel zin om ergens rond te struinen, maar houd je niet van dieren, ga dan naar de Paasmarkt in Scheveningen. Kun je gelijk even lekker uitwaaien en de eerste zonnestralen opvangen in een hippe strandtent.

Fijn Paasweekend!

Meer leuke artikelen

Zorg ervoor dat je extra goed voorbereid bent voor je date!
Ga je binnenkort op date of wil je gewoon meer weten over
het onderwerp dating? Lees dan verder.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+