Dating tips voor haar: date outfit

Vorige week hielpen we de mannen een handje bij het kiezen van de perfecte dating outfit. Ook de outfit van een vrouw moet natuurlijk helemaal kloppen op een date. Kies jij voor sexy, sophisticated of juist voor casual?

Datingsite-Pepper-eerste-date-tips

Zeker en vast
Ga in ieder geval voor een outfit waarin jij je lekker voelt (letterlijk en figuurlijk). Je zelfverzekerd voelen in de kleding die je draagt, is een stuk fijner dan friemelen aan dat rokje dat steeds opkruipt. Of erger nog: na een toiletbezoek trekken aan die broek die nét niet dicht wil. No go.

Fris op date
Begin de voorbereiding van je date bij de lichamelijke verzorging. Sta ten eerste een momentje stil bij jouw intentie van de date. Mocht je ervoor openstaan de nacht bij je date door te brengen, dan is het wellicht aan te raden wat fanatieker met het scheermesje om te gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je tanden gepoetst en je nagels verzorgd zijn.

Toon jouw pluspunten
Over het algemeen waarderen mannen het wanneer vrouwen wat van hun benen of decolleté laten zien.  Show dus het lichaamsdeel waar jij trots op bent, maar houd het classy. Je wilt immers niet gezien worden als een ‘makkelijke prooi’ voor een nacht, of wel?

Terras of dierentuin
Denk goed na over waar je date plaatsvindt en kleed je daarop. Een dagje dierentuin vereist bijvoorbeeld een meer praktische outfit dan drankjes doen op het terras. Als je de hele middag te voet doorbrengt in de dierentuin, is het wel zo comfortabel om platte schoenen te dragen. In de kroeg zijn hoge hakken natuurlijk juist mooi.

Appeltje eitje
Heb jij een zogenoemd appel- of peerfiguur en wil je jouw vormen optimaal uit laten komen? Kies voor een opvallende print. Deze trekt de aandacht naar jouw goede punten en maskeert dat overtollige vetrolletje. Wees voorzichtig met shaping underwear. Zoals eerder gezegd, mocht de avond wel heel gezellig aflopen dan zal zo’n groot oma badpak onder je kleding wat minder sexy uitpakken… Good luck, ladies!

Meer lezen? Klik lekker verder: tips voor leuke lentedates en dating tips voor de eerste date!

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+