Dating tips voor hem: date outfit

Mannen, let op: heb je binnenkort een date en ben je geen held in mode en trends? Geen nood, Pepper helpt je graag met onderstaande dating tips. Lees gauw verder en verras jouw date met een modieuze en sexy outfit.

Datingsite-Pepper-dating-tips-what-to-wear

Kleren maken de man
Tip 1: De eerste indruk is heel belangrijk op een date. Zorg dus dat je er zowel verzorgd als modieus uitziet. Laten we beginnen bij de verzorging. Niets is lekkerder voor een vrouw dan de geur van een man die net uit de douche komt. Overdrijf echter niet met aftershave en parfum. Je wilt haar smaakpapillen immers niet verstoppen met je bedwelmende walm van parfum. Tip 2: Aandachtspuntje: ga niet opeens je haar heel anders doen dan normaal. Wees jezelf. Wat betreft haargel geldt hetzelfde als de aftershave: smeer niet de halve pot in je haar

Voor de zekerheid…
Tip 3: Laat je witte sokken en het t-shirt van je favo voetbalclub thuis. Geen vrouw die dit aantrekkelijk vindt… Tip 4: Mocht je bij spanning extra transpireren, zorg dan dat je zwart of wit draagt. Hierin zijn zweetplekken het minst zichtbaar.

Prints are so 2013
Tip 5: Heb je een date met een modebewust meisje en wil je echt indruk maken? Speel dan in op de laatste trends en kies voor een opvallende print. Door een sjaal of t-shirt met een print te dragen, kun je bovendien heel goed je karakter laten zien.

Ben je een muziek addict? Er zijn tegenwoordig tal van muziek gerelateerde prints te vinden op kleding. Ben je een vrolijk type? Accentueer deze eigenschap met een kleurrijke sjaal.Wanneer je echt on-trend wilt zijn, zit je goed met een ‘aztec print.’ Zeker weten dat je hiermee bonuspunten scoort bij een modeminnend meisje.

Ladies, houd de blog in de gaten want volgende week zijn er handige dating tips te lezen voor vrouwen! Meer dating tips? Lees lekker verder over de eerste date.

Artikelen die je misschien ook leuk vindt

Op de Pepper Magazine kun je no nonsense artikelen lezen. Over wetenschappelijk onderzoek en ervaringen met Pepper
bijvoorbeeld. Ook geven praktische datingtips over je dating profiel, eerste contact en de daadwerkelijke date.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+