De eerste date: 5 datingtips

Ben jij een talent in zelfpresentatie, dan ben je hoogstwaarschijnlijk een perfecte dater. Deze gave is echter zeldzaam: daten is lang niet voor iedereen gesneden koek. Doe dus snel je voordeel met onderstaande datingtips en wees een dating-pro op je eerstvolgende Pepper date!

Datingsite-Pepper-eerste-date-tips

Een beller is sneller
Bel met je date voordat jullie elkaar in het echt ontmoeten. Op deze manier merk je al snel of je de ‘klik’ hebt die je zoekt. En zo kun je ook alvast zijn of haar stem checken 🙂

Houd het neutraal
Spreek met je eerste date af op een neutrale locatie, zoals een leuk cafeetje of een informeel restaurant. Zo houd je het spannend en mocht het even stil vallen, dan is er altijd wel iets in je omgeving om over te beginnen…

Telefoon van tafel
Het Instagrammen van je eten tijdens je eerste date is not done. Misschien leuk voor je volgers, maar je date zal het hoogstwaarschijnlijk als desinteresse opvatten. Hoewel, harde regels bestaan niet wat betreft daten. Dus voelt het als een leuke zet, doe het dan gewoon toch.

De wereld draait niet om jou
Praat niet teveel over jezelf. Dit is vermoeiend voor je date en laat jou ongeïnteresseerd overkomen. Praat over het ‘nu.’ Dit klinkt misschien zweverig, maar praten over verleden en toekomst maakt het gesprek zwaar. Op je eerste dates wil je liever gezellige en vrolijke gesprekken voeren, toch?

Het is zoals het is
En als laatste, maar eigenlijk wel het allerbelangrijkste, wees jezelf. Meer dating tips? Lees snel verder over veilig daten.

Gerelateerde artikelen

Of het nu gaat om je eerste, tweede of derde date; een paar
goede datingtips zijn altijd handig! Lees verder:

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+