Tips voor succes in de liefde

Liefde-in-tijden-van-Facebook‘Liefde in tijden van Facebook’ is een boek van deze tijd is. Auteurs Marcelino Lopez en Eric Klaassen gaan dieper in op de communicatie in een relatie in tijden van Facebook. Er wordt antwoord gegeven op vragen die we onszelf allemaal stellen, maar waar niemand echt antwoord op weet, tot nu dus. Bestaat de ware? Is er een formule voor succes in de liefde? En trekken tegenpolen elkaar echt aan? Ook hebben zij tips voor mannen en vrouwen over afknappers. Absolute dont’s bij de mannen zijn bijvoorbeeld teveel opscheppen, te aardig zijn of een moederskindje zijn. Vrouwen moeten vooral niet passief en te gewillig zijn. Een andere invalshoek dus: niet snurken of scheten laten in bed, maar juist de persoonlijke kenmerken van iemand zijn het waarop wij kunnen afknappen.

 

Relatieperikelen komen dus aan bod, maar minstens zo interessant is het tweede deel van het boek: online daten. Na een korte introductie over online daten en een eventueel taboe daarover, geven de auteurs handige tips over profielpagina’s en pakkende teksten. Met tips over onder andere hoe je een goede profielpagina maakt, hoe je veel reacties krijgt en wat een goede openingszin is, word je begeleid bij het daten op internet. Ook staat er in waar een datingsite aan moet voldoen, bijvoorbeeld aan de hand van tien geboden. Negatieve aspecten van het online daten komen eveneens aan bod. Hoe ga je bijvoorbeeld om met een digitaal blauwtje? En hoe herken je nepprofielen? Een absolute must-read voor de online dater!

Na het lezen van dit boek zal je een echte online-dating expert zijn. Je kent de beste tips en trucs voor je profielpagina en weet hoe je jouw matches op Pepper goed kunt aanspreken. Erg handig, zeker als je nog weinig contact gehad hebt met andere singles op Pepper. Dat is namelijk één van de moeilijke dingen van online datingsites: het ijs breken met een match en de eerste stap zetten in een gesprek. Bij Pepper gaat dit heel makkelijk, omdat je in onze ChatPepper makkelijk op elkaars foto’s kunt reageren. Zo begint een gesprek leuk en luchtig. En met dit boek naast je kan het bijna niet meer misgaan!

Wil jij een echte datingexpert worden? Wil jij jezelf vezekeren van succes in de liefde? Pepper geeft twee exemplaren van Liefde in tijden van Facebook weg aan mensen met gouden datingtips. Dus, heb jij één of meerdere briljante, creatieve en vooral zeer nuttige datingtips? Zet ze hieronder neer en wie weet ben jij straks de gelukkige eigenaar van dit boek!

Deze actie is gesloten. Je kunt helaas niet meer reageren.

Meer tips: succes in de liefde!

Zorg ervoor dat je extra goed voorbereid bent voor je date
en bekijk nog meer datingtips in onderstaande artikelen! Ga
je binnenkort op date of wil je gewoon meer weten over het
onderwerp dating? Lees dan verder.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+