Hoe maak je een goed datingprofiel? - Pepper.nl

Hoe maak je een goed datingprofiel?

We hebben Pepper zo gebouwd dat het niet alleen leuk is om een profiel te bekijken, maar ook om er een te maken. Een datingsite waar je overkomt zoals je echt bent. We zijn óók een datingsite waar het plezier van het daten vooropstaat. We geven je daarom tips en tools om het eerste contact soepel te laten verlopen. Zodat jij zo snel mogelijk met je match af kunt spreken.

Voorbeeld Pepper profiel

Voorbeeld Pepper profiel

Hoe maak je een goed datingprofiel?
Het begint allemaal met een leuke foto van jezelf. Upload die gemakkelijk vanaf je computer of je uit je Facebook pagina. Dan zijn je interesses aan de beurt. Wat is je favoriete gerecht of vakantiebestemming? Heb je een leuke hobby of een verzameling waar je graag wat over vertelt? Waar jij maar blij van wordt. Via Youtube kun je je profiel aanvullen door bijvoorbeeld een clip of een filmpje van jezelf op de dansvloer toe te toevoegen. Óók kun je je favoriete cd’s, dvd’s of boeken laten zien. De tekstwolkjes om de plaatjes heen gebruik je om het verhaal erachter te vertellen.

Vraag en antwoord
We hebben ook paar leuke vragen voor je bedacht waarmee je je persoonlijke profiel compleet maakt. Zodat jij kunt laten zien zoals je echt bent.

Wat vind jij belangrijk?
We geven je iedere dag de beste matches. Zo hoef je niet eindeloos door allerlei profielen te snuffelen en dat scheelt tijd. Als je er eentje leuk vindt, leg je gemakkelijk contact. Met een like of een mailtje. Je kunt trouwens altijd zien of jouw matches online zijn, zodat je elkaar nooit meer mis hoeft te lopen.. (lees verder)

In contact komen
Klik op de match in je contactlijst met wie jij het ijs wil breken. Wij zorgen ervoor dat een mix van jullie foto’s klaar staat. En als dat niet genoeg is, koppel de chat ook aan je Facebook pagina. Zo neem je een kijkje in elkaars leven terwijl je chat en valt het nooit stil. Je kunt trouwens zonder moeite tussen verschillende chats switchen, het Pepper geluid laat je weten als je een nieuw bericht hebt. En heb je zin in wat avontuur? Met de Random Chat kun je op een speelse manier met elkaar in contact komen.

Date
En dan heb je die ene leuke match! Spreek zo snel mogelijk af want een klik voel je alleen in het echte leven. Met de Just Coffee-knop vind je snel een leuk en geschikt cafétje om elkaar voor het eerst te ontmoeten.

Gerelateerde artikelen

Zorg ervoor dat je extra goed voorbereid bent voor je date
en bekijk nog meer datingtips! Ga je binnenkort op date of
wil je gewoon meer weten over het onderwerp dating? Lees dan
verder.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+