Duckface epidemie

Datingsite-Pepper-profielfotoVol trots kondigen we aan dat Pepper datingsite vrijwel geheel duckface-vrij is!

Duckface is de term voor (met name) vrouwen die met een extreem getuite mond, semi-zwoel de camera in kijkend op de foto staan. Myspace heeft de trend ingezet, Facebook doorgedrukt. Vandaag de dag is er zelfs een AntiDuckFace pagina opgericht, zijn er talloze parodieën op Youtube te bekijken en wordt er tot in de NY Times aan toe over deze hype geschreven. Onze leden zijn onze helden, want zij doen niet mee aan deze trend.

Maar hoe maak je een perfecte profielfoto voor een datingsite? Wat maakt een profielfoto treffend? Internet staat bol van meningen van experts. Onze 5daters hebben eerder advies gegeven en dat heeft vruchten afgeworpen. Wat we nog missen zijn enkele details. Daarom nog een paar tips en trucs voor een maximaal effect:

1. Ga rechtop zitten of staan. Schouders naar achteren en buik naar binnen. Zo voorkom je een rechte rug en een bol buikje.

2. De afstand tussen de camera en jou is ver genoeg als heel je gezicht zichtbaar is, inclusief wat achtergrond. Vergeet niet, hoe kleurrijker de achtergrond, hoe frisser jij oogt.

3. Zorg ervoor dat je de camera op je ooghoogte houdt. Als de camera lager gepositioneerd is, kijken we recht in je neusgaten. Als de camera hoger gepositioneerd is, bestaat de kans dat je een onderkin creëert.

4. Kantel je kin een klein beetje naar beneden. Zo komen je (verborgen) jukbeenderen goed tot hun recht.

5. Zorg ervoor dat je de camera daadwerkelijk

aankijkt en niet staart

6. Tuit je lippen alsjeblieft niet.

7. Zonnebrillen zijn uit den boze.

8. Denk aan iets leuks! Zo lach je met je ogen en je mond.

Gerelateerde artikelen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+