Sneller matches bekijken

We hebben weer iets verbeterd op Pepper. Je matches bekijken was een beetje omslachtig vonden wij. En jullie. Pepper wordt gemaakt met behulp en input van singles dus: daar hebben we wat aan gedaan: de nieuwe-vorige-match-volgende-match-knop. Maakt het bladeren door je matches vele malen makkelijker. En daardoor leuker.

Een simpele druk op de knop en het profiel van je match verschijnt in beeld. Klaar met kijken? Alles ge-liked wat er ge-liked moest worden? Nieuwsgierig naar de volgende? Of juist nog even terug naar die match daar weer voor? Het kan nu allemaal supersnel en eenvoudig met de “volgende” en “vorige” knop.

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete
datingsite bekroond. We hebben de Thuiswinkel Award gewonnen
omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en
persoonlijke klantenservice. Lees hieronder meer over
ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+